Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Logo Loodgieter in Amersfoort

Wc ontstoppen

WC verstopt in Amersfoort?

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Heb jij loodgieter nodig voor een verstopte wc in Amersfoort? Neem dan contact op met Loodgieter in Amersfoort. Wij komen zo snel mogelijk naar je toe om de verstopping te verhelpen. Maak nu een afspraak en wij zorgen dat jij weer snel gebruik kunt maken van de wc!
WC verstopt Loodgieter in Amersfoort

WC verstopt in Amersfoort? Hier is hoe je het oplost.

Is jouw WC verstopt in Amersfoort? Dat is balen! Niemand zit er immers op te wachten dat het vieze water (met urine en poep) in de toiletpot blijft staan. Niet echt fris natuurlijk.

Je wilt dit probleem uiteraard zo snel mogelijk verhelpen. Maar wat moet je nou doen, ga je zelf aan de slag of doe je toch maar een beroep doen op ons loodgietersbedrijf in Amersfoort?

 

Zelf je wc ontstoppen

Je kunt je wc eerst zelf proberen te ontstoppen met een simpele ontstopper. Dit is ook goed mogelijk als er enkel een kleine wc-prop vastzit in de afvoer. Even flink pompen met de ontstopper en dan moet de verstopping weg zijn, toch?

Dat is het idee. Helaas is een verstopping in veel gevallen hardnekkiger dan gedacht en lukt het niet om de wc zelf te ontstoppen. De verstopping bevindt zich dan vaak diep in de afvoer. Dit is niet te verhelpen met een eenvoudige ontstopper.

Heb je hulp nodig bij een verstopte wc? Schakel dan Loodgieter in Amersfoort in via 033 203 45 46.

 

WC ontstoppen met Loodgieter in Amersfoort

Een wc ontstoppen is voor Loodgieter in Amersfoort een makkelijke en standaard klus. Ook al is de verstopping erg hardnekkig, onze loodgieters hebben de kennis en ervaring om het probleem binnen een mum van tijd voor je op te lossen. Daarnaast werken wij met speciale apparatuur om het ontstoppen te vergemakkelijken. Zo kun je weer snel gebruik maken van het toilet.

 

Hier is hoe je een verstopte wc in Amersfoort kan voorkomen

Je kan een verstopte wc voorkomen door niet teveel wc-papier in één keer door te spoelen. Daarbij is het van belang dat je geen onverantwoorde vloeistoffen of objecten wegspoelt door het toilet. De praktijk leert ons dat sommige mensen vet en ander afval door het toilet spoelen. Dit hoopt zich op in de afvoer, waardoor de afvoer dichtslibt en er een verstopping ontstaat.

Onze loodgieter kunnen de afvoer doorspuiten met hoge druk. Zo wordt de afvoer en de riolering volledig gereinigd. De kans op een verstopping is daarna minimaal.

Wil jij jouw wc laten ontstoppen of de afvoer eens goed door laten spuiten? Neem dan contact op met één van onze loodgieters via 033 203 45 46.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

033 203 45 46

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Amersfoort

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

AMERSFOORT