Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Logo Loodgieter in Amersfoort

Lekdetectie

Lekdetectie Amersfoort

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

Wil jij een lekdetectie in Amersfoort laten uitvoeren? Onze ervaren en gecertificeerde loodgieters staan voor je klaar. Wij beschikken over speciale apparatuur waarmee de bron van elke lekkage gevonden kan worden. Maak nu een afspraak met Loodgieter in Amersfoort.
Lekdetectie Amersfoort

Lekkage opsporen met behulp van lekdetectie in Amersfoort

Naast het feit dat een lekkage erg vervelend is, richt het ook veel schade aan in je woning. Direct actie ondernemen is erg belangrijk bij een lekkage. Hierdoor kunnen grotere schades en bijbehorende kosten voorkomen worden.

Een lekkage kan met het blote oog te zien zijn maar dat is niet altijd het geval. Denk hierbij aan een kapotte waterleiding in een muur. Dan zie je alleen vochtplekken waardoor het een stuk moeilijker is om de bron van de lekkage op te sporen.

Er zijn mensen die direct besluiten om de hele muur open te breken. Dit is vaak niet eens noodzakelijk waardoor er onnodig schade ontstaat. Daarnaast kost het onnodig tijd, energie, en geld.

De bron van de lekkage is nauwkeurig te bepalen met een lekdetectie. Hierdoor kan het lek doelgericht opgelost worden. Wil jij een lekdetectie in Amersfoort uit laten voeren? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf via 033 203 45 46.

Wat is een lekdetectie?

Een lekdetectie is het opsporen van een lekkage die je niet zomaar met blote oog kunt zien. De lekkage is dan onzichtbaar omdat het lek verstopt zit achter een muur of plafond.

Wij maken gebruik van speciale apparatuur met een infrarood warmtecamera om de bron van de lekkage te vinden. Met zo’n camera is een lekkage eenvoudig en bijzonder snel te vinden.

Waar wordt lekdetectie toegepast?

Lekdetectie wordt toegepast wanneer er sprake is van een lekkage waarvan je de bron niet kan vinden. Het voordeel hierbij is dat lekdetectie bijna overal toegepast kan worden. Het maakt dus niet uit of het lek in de keuken, de badkamer, het dak of de kelder zit. Wij vinden de lekkage en lossen het op.

Wij kunnen de bron van de lekkage nauwkeurig bepalen. Hiervoor maken wij gebruik van een apparaat dat beschikt over een infrarood warmtecamera. Wanneer het apparaat een temperatuurverschil waarneemt, dan is dat meestal de bron van de lekkage. Zo controleren wij alle leidingen op mogelijke lekken.

Voorkom onnodige schade met lekdetectie in Amersfoort

Door het uitvoeren van een lekdetectie in Amersfoort wordt de bron van de lekkage nauwkeurig opgespoord. Hierdoor is er slechts een kleine ingreep in de muur of vloer nodig om de lekkage te dichten. Het is tegenwoordig niet meer nodig om een hele muur of vloer open te breken. Dit kan een hoop gedoe, tijd, en geld schelen. Bel nu met Loodgieter in Amersfoort voor meer informatie!

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

033 203 45 46

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Amersfoort

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

AMERSFOORT